Tekane Taun Anyar Cina Macau nggayuh rekor 1,2 juta, munggah 27 persen
togel

Tekane Taun Anyar Cina Macau nggayuh rekor 1,2 juta, munggah 27 persen

Tekane Pengunjung kanggo Macau sak periode liburan Taun Anyar Cina tambah 26,6 persen saka taun sadurungé, maringaken tandha siji yuta kanggo pisanan, miturut data takon dening GGRAsia.

Tokoh awal saka Polisi Keamanan Publik kutha nuduhake Macau nyathet 1,21 yuta pengunjung ing antarane 4 Februari lan 10 Februari, pitung dina periode preian Taun Anyar Cina. Angka kasebut dilaporake dina Senin dening Kantor Pariwisata Pemerintah Macau.

Sanford C. Bernstein Ltd ngandika ing cathetan uga ana sing mundhak ing rawuh manca sak periode liburan Taun Anyar Cina wis ora ndhukung Tambah padha ing revenue game reged casino (GGR). Broker nambahake saiki ngira sing industri casino Macau bakal ngirim wutah GGR taun-on-taun antarane 2 persen lan 5 persen kanggo Februari lengkap.

“Rata-rata tarif saben dina sajrone [periode] 1-10 Februari, sing nyakup kabeh Festival Musim Semi Golden Week (4-10 Februari), kira-kira MOP840 yuta [US$103.9 yuta],” analis Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu. ngandika, ngutip data saka saluran industri ora resmi. “GGR massal sasi-kanggo-tanggal dikira-kira mundhak sithik kanthi persen persen persen saben wulan, dene volume VIP munggah digit siji persen persen saben wulan.”

Dheweke nambahake: “Nalika kunjungan tetep kuat sajrone preian, akeh rol dhuwur sing ora adoh saka Macau (kaya sing asring kedadeyan). Kita bisa uga ndeleng sawetara penguatan ing game high end sajrone separo kapindho wulan iki.

Gunggunge 74,1 persen sing teka sajrone preian taun iki – udakara udakara 899,000 – dening pengunjung saka daratan China, sing nuduhake kenaikan taun-taun 25,6 persen kanggo grup kasebut.

Periode preian minggu-dawa biasane mangsa puncak kanggo industri game Macau kang atusan ewu turis Cina daratan njupuk kauntungan saka break Pengeluaran SGP minggu kanggo ngunjungi kutha. Dewan Negara China wis nemtokake periode perayaan Taun Anyar Cina 2019 wiwit tanggal 4 Februari nganti 10 Februari.

Analis investasi Nanging wis nyatet ing komentar sadurungé ing Macau sing ana ora perlu korélasi langsung antarane nomer turis kanggo Macau lan game nglampahi ing kasino. Iki amarga riset nuduhake yen totoan dhuwur muter dening jumlah relatif cilik saka pengunjung isih dadi komponen penting saka pasar.

Maria Helena de Senna Fernandes, direktur Kantor Pariwisata Pemerintah Macau (MGTO), nyathet dina Jumuah yen angka kedatangan kanggo periode Taun Anyar Cina sing diklumpukake nganti tanggal kasebut ngluwihi sing diduga Keluaran SGP dening biro dheweke. Senna Fernandes sadurunge ujar manawa kutha kasebut bisa ndeleng kenaikan “8 persen nganti 9 persen” saben taun ing kedatangan pengunjung kanggo liburan Taun Anyar Cina 2019.

Bos pariwisata nyebutake Jembatan Hong Kong-Zhuhai-Macau sing bubar dibukak minangka unsur ing ekspansi jumlah pengunjung saben taun kanggo periode perayaan minggu iki. Jembatan, sing jembaré 55 kilometer (34 mil) saka Pearl River Delta, nawakake rute dalan sing luwih langsung menyang Macau saka Hong Kong lan bandara utama, tinimbang sing kasedhiya nganti saiki. Iki dibukak kanggo lalu lintas tanggal 24 Oktober.

Data awal sing dilapurake ing dina Senin dening MGTO nuduhake manawa kira-kira 192.000 pengunjung teka ing Macau liwat jembatan nalika preian Taun Anyar Cina. Mung gapura tapel wates Gongbei ing semenanjung Macau – tanah Togel SGP nyebrang menyang lan saka Zhuhai ing provinsi Guangdong China – nyathet luwih akeh pengunjung sajrone periode kasebut, nangani luwih saka 601.000 pengunjung, miturut angka awal.